Gyűrűs csövek

Méterről méterre, teljes mértékben kiváló felületi minőség és egyenletes tűrésértékek. A Poppe + Potthoff gyűrűs csövek gyártása során megalapozott szakismereteket alkalmazunk az anyag formálásától a hőkezelésig.

Az egyenes hosszok alternatívájaként a gyűrűs csövek a feldolgozás alatti felszerelési és feldolgozási időszakok minimális szinten tartásával tűnnek ki. Az anyagok kiválasztása és a mechanikai tulajdonságok kiváló feltételeket biztosítanak az alábbiak gyártásához:

  • Dízelbefecskendező és magas nyomású vezetékek
  • Üreges szegecsek
  • Vezetékek folyékony és gáz halmazállapotú közegekhez

Az egyenletes felületek és tűrésértékek a gyűrű teljes hosszán megtartásra kerülnek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A Poppe + Potthoff rendelkezik örvényáramos és szigetelésellenőrző berendezésekkel, valamint számos anyagvizsgáló felszereléssel.

CSOMAGOLÁS

A Poppe + Potthoff gyűrűket kartonokba csomagoljuk, melyek víztaszító, rétegelt, többrétegű kartonból készültek. Ezek fa raklapokon kerülnek elhelyezésre. Ez a csomagolás hosszú külföldi szállítások esetén is kiválóan eredményekkel bizonyított. Az ügyfél kérésére faládás csomagolási mód is megoldható.

TŰRÉSHATÁROK

A Poppe + Potthoff gyűrűs csöveket standard esetben minden kivitelezésben +/- 0,08 mm-es külső átmérőtűréssel szállítjuk ki. A 10 mm-es külső átmérő területén a tűrés értéke +/-0,05 mm-re csökkenthető. Ilyen esetben a falvastagságra vonatkozó tűrés értéke +/- 7,5%.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0