MODULÁRIS
HIDROGÉNRENDSZERÜNK

Az abszolút mértékű ügyfélközpontúság lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi H2 rendszerarchitektúrákat kínáljunk egyetlen forrásból. A hidrogénnek a tartályból az üzemanyagcellába vagy a hidrogénégésű motorba való elvezetéséhez minden kulcsfontosságú alkatrészt magunk tervezünk.

SOKRÉTŰ
ALKALMAZÁSI
TERÜLETEK

A TOPAQ rugalmas megoldást kínál különféle hidrogénalkalmazásokhoz. A moduláris hidrogénellátó rendszer használható például on- és off-road területeken, iparban vagy hidrogéntárolóban (MEGC).

OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK
A SZAKÉRTELMEK INTEGRÁCIÓJÁVAL

Célunk az Ön kihívásainak megoldása. Ezt úgy érjük el, hogy egyesítjük telephelyeink sokrétű fejlesztési és gyártási képességeit. Például házon belüli próbapadi gyártásunk lehetővé teszi a H2 alkatrészek folyamatos értékelését a fejlesztés és a gyártás során. Ez lehetővé teszi a fejlesztési ciklusok lerövidítését és a kockázatok elkerülését. Szakértelmünknek köszönhetően alapvetően biztonságos fejlesztést kínálunk Önnek.

ÉRTÜNK AZ ANYAGOKHOZ,
ÍGY SÚLYT ÉS KÖLTSÉGEKET TAKARÍTUNK MEG

A H2 hajtásrendszeren belül számos alkatrésznek különleges tulajdonságokkal és korrózióállósággal kell rendelkeznie.

Speciálisan kifejlesztett PPH2 anyagunk alkalmas H2 komponensek gyártására, és a 79/2009/EK EU rendelet hatálya alá tartozó hidrogén alkalmazásokban való használatra is engedélyezett.

A PPH2 lehetővé teszi vékony falú H2 komponensek gyártását, és így hozzájárul a CO2-kibocsátás, az anyagköltség (költség) és a súly megtakarításához.

A TOPAQ a Poppe + Potthoff márkája

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0