MODULÁRIS
HIDROGÉNRENDSZERÜNK

Az abszolút mértékű ügyfélközpontúság lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi H2 rendszerarchitektúrákat kínáljunk egyetlen forrásból. A hidrogénnek a tartályból az üzemanyagcellába vagy a hidrogénégésű motorba való elvezetéséhez minden kulcsfontosságú alkatrészt magunk tervezünk.

FEDEZZE FEL H2 RENDSZEREINKET

ALKALMAZÁSHOZ OPTIMALIZÁLT
RENDSZERARCHITEKTÚRÁK

Portfóliónk átadásával alkalmazásokra optimalizált rendszerarchitektúrákat kínálunk. Ezzel a termékszinten is túlmutató előnyöket teszünk lehetővé. A tanúsított H2 fémfejű tömítésünk használata lehetővé teszi a rendszeren belüli alkatrészcsatlakozások hatékony kezelését.

OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK
SZAKÉRTELMEK ÖSSZEVONÁSÁVAL

Célunk az Ön kihívásainak megoldása. Ezt úgy érjük el, hogy egyesítjük telephelyeink változatos fejlesztési és gyártási kompetenciáit. Például házon belüli próbapados gyártásunk lehetővé teszi a H2 alkatrészek folyamatos értékelését a fejlesztés és a gyártás során. Ez lerövidíti a fejlesztési ciklusokat és elkerülhetők a kockázatok is. Szakértelmünkkel alapvetően biztonságos fejlesztést tudunk Önnek ajánlani.

ANYAGSZAKÉRTELEM SÚLY ÉS KÖLTSÉGEK MEGTAKARÍTÁSÁHOZ

A H2 hajtásrendszeren belüli különböző alkatrészeknek különleges tulajdonságokkal és korrózióállósággal kell rendelkezniük.

Speciálisan kifejlesztett PPH2 anyagunk alkalmas H2 komponensek gyártására, és a 79/2009/EK számú EU rendelet hatálya alá tartozó hidrogénalkalmazásokhoz is engedélyezett. Megfelel továbbá az EIGA (European Industrial Gases Association) a hidrogén szállítására szolgáló csövekre és szállítótartályokra vonatkozó követelményeinek.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0