Hidrogénnel a jövőbe

Werther, 10. února 2021
A Poppe + Potthoff a Hydrogen Europe európai szövetség tagja

A Poppe + Potthoff célja az innovációkkal való felelősségvállalás a jövőre vonatkozóan és a piac formálásában való aktív részvétel. Ez különösen jól látható az „alternatív hajtások” esetében is, ahol a P+P modern megoldásokat szolgáltat a hidrogénes és üzemanyagcellás hajtások területén. A saját tevékenységek erősítése érdekében, és azért, hogy ezek jelentőségét erősítsük a vállalatban, a Poppe + Potthoff cég belépett a Hydrogen Europe szövetségébe.

A Hydrogen Europe egy európai szövetség, mely a hidrogén- és üzemanyagcellás iparágak érdekeit és résztvevőit képviseli. A szövetség célja a hidrogénhajtást használó és kibocsátásmentes társadalom alapjainak letétele. Ezen célok eléréséhez a brüsszeli illetőségű szövetség számos kulcsfontosságú szereplőt hozott be egy hálózatba, ezzel segítve és gyorsítva a hidrogén- és üzemanyagtechnológiák közös bevezetését egész Európában. A szövetségben több mint 200 vállalat, 80 kutatóintézmény és 25 országos szövetség vesz részt tagként, így a teljes európai hidrogén és üzemanyagcellás ökoszisztéma képviselteti magát az értékteremtő lánc minden fokozatáról, a Fuel Cell Hydrogen Joint Undertaking égisze alatti együttműködésben. A Hydrogen Europe egy olyan szövetség, mely támogatja a tudást és tényeken alapuló politikáért küzd, mellyel biztosítható, hogy az európai rendelkezések keretei lehetővé teszik, hogy a hidrogén különös szerepet töltsön be a társadalmi életben.

A Hydrogen Europe szövetségében való részévétel mellett a Poppe + Potthoff 2020. óta szintén tag a nemzetközi tevékenységű Deutscher Wasserstoff- und Brennstoffzellenverband szervezetében. A Hydrogen Europe szövetségéhez hasonlóan a DWV célja is az, hogy a hidrogén- és üzemanyagcellás technológiák használatát elterjesszék a XXI. évszázadban, így létrehozva egy fenntartható energiagazdaságot.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0