Az R+W új központba költözik

Werther (Németország), 2019. december 10.
A Poppe + Potthoff leányvállalata, az R+W továbbra is fejlődik a precíziós és ipari tengelykapcsolók szakterületén. A cég Wörth am Main városában új épületbe költözött.

Az R+W Antriebselemente GmbH betartotta a szoros időtervet: Az építési kérvényt 2018 októberében nyújtották be. Az építkezési munkálatok januárban kezdődtek, az új épületbe pedig már 2019 októberének közepén költöztek be. Ezalatt alig egy év telt el.

„Nagy szükségünk volt új helyre, hogy folytatható legyen a növekedés” – mondta el Holger Vogt, Senior Vice President Operations az R+W vállalatnál. „Köszönetet szeretnénk mondani minden résztvevőnek a kiváló együttműködésért, melynek eredményeként gyorsan beköltözhettünk új központunkba.”

A P+P anyavállalattal való pontos egyeztetés alapján 8 millió eurós összeget fektettünk be. Az új épület kereken 1.000 m2 irodafelületet és 2.500 m2 gyártási felületet biztosít. A telek maga 7.000 m2 területű.

Az R+W által világszerte foglalkoztatott 250 munkatársunk közül 120 ma a wörthi üzemben dolgozik, nem messze a korábbi, klingenbergi telephelytől. Nagy felavatási ünnepségeket tervezünk 2020 őszére. Az R+W ekkor ünnepli ugyanis 30 éves fennállásának évfordulóját – rendkívüli növekedési kilátásokkal a jövőre nézve.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0