Vendégként a Hydrogen Bar műsorában

Werther, 30.08.2023
A Poppe + Potthoff Maschinenbau népszerű hidrogén podcast sorozatban vesz részt

A hidrogén piaca nagy sebességgel fejlődik. Ez számos lehetőséget kínál – ugyanakkor új kihívások elé állítja a vállalatokat. A Poppe + Potthoff Maschinenbau a hidrogénkomponensek széles skálájának tesztelésére szolgáló próbapadokkal támogatja ügyfeleit ezek leküzdésében. Johannes Montag, a PPM ügyvezető igazgatója a “The Hydrogen Bar” podcast sorozatban számolt be a hidrogénszektor első projektjeiről és kitekintést adott a közelgő fejlesztésekről.

A „The Hydrogen Bar” podcastot Martin Sekura és Johannes Rößner hidrogénszakértők vezetik. Az adás a hidrogénszektor munkavállalóinak, valamint más érdeklődőknek szól. A gyakorló szakemberekkel és más iparági vezetőkkel folytatott megbeszélések során a hidrogénpiac legújabb fejleményeit osztályozzák, és értékelik a műszaki fejlődést. A Poppe + Potthoff Maschinenbau céggel a P+P csoport tagja először vett részt a podcast sorozatban. Johannes Montag két epizódban érdekes betekintést adott egy próbapad-specialista H2 fókuszába. A témák között szerepelt a hidrogénalkatrészek tesztelési technológiájának fejlesztése, a PPM története és a H2 területen jelentkező új műszaki ügyféligények által támasztott kihívások is.

A Poppe + Potthoff Maschinenbau hidrogén-próbapadjai számos vizsgálati típust tesznek lehetővé. Ezek közé tartozik például a nyomáspulzáció-teszt, a nyomásciklus-teszt, a repedési nyomásteszt és a hidrosztatikus teszt (fáradás-teszt). A tesztrendszerek különféle alkatrészteszt-beállításokban használhatók. Néhány példa: elzárószelepek, tartályszerelvények, rugalmas üzemanyag-vezetékek, visszacsapó szelepek, nyomásszabályozók, nyomásszabályozók, nyomáscsökkentő és nyomáshatároló szelepek, áramlásérzékelők és hidrogénszivárgás-érzékelők.

Az első rész itt hallgatható meg.
Spotify
Google Podcasts

Hallgassa meg a második epizódot itt.
Spotify
Google Podcasts

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0