A sikeres trió

Wörth/Werther (Németország), 2020. október 20.
A P+P leányvállalata, a R+W az új cégvezetéssel a saját sorokban szerzett tapasztalatokra épít

Maximilian Crößmann, Frank Kronmüller és Holger Vogt személyeiben három hosszú távú R+W menedzser látja el a cégvezetést a precíziós és ipari tengelykapcsolók specialistája számára. Az új Wörth am maini vállalati központban ezzel minden készen áll a innovációkban és sikerekben gazdag jövőre.

Maximilian Crößmann felelősségi területébe a pénzügyek, az IT és a személyzet tartozik. A 35 éves ügyvezető nemzetközi MBA képzettséggel rendelkezik. Fontosak számára az átlátható folyamatok, a munkatársak szakismerete és szorgalma. Mindez a kontrollált növekedési kurzus alapjait képezi, mellyel a cég tovább erősödhet vonzó munkaadóként.

Frank Kronmüller 22 éve vezeti a terjesztési, a marketinges és a nemzetközi expanziós területeket az R+W cégnél. Új beosztásában az 53 éves igazgató egyre inkább a digitalizációra és az automatizációra épít a terjesztési és marketinges területeken. Így intenzívebbé tehető a személyes párbeszéd az ügyfelekkel, mivel arra egyre több csatorna áll majd rendelkezésre.

Holger Vogt 2017 vége óta van az R+W vállalatnál. A cégközpont újraépítési munkálatait irányította és itt vezették össze a három telephelyet. Az 51 éves diplomás mérnök jelenleg a termelési, logisztikai és beszerzési szakterületeket vezeti. Az ügyfelek jobb, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében karcsúbb és adatokon alapuló folyamati struktúrákért küzd.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0