Innovatív hidrogénrendszeres megoldások fejlesztési partnere

Werther, 2022.06.15.
A Poppe + Potthoff nemzetközi szakkiállításokon mutatja be termékportfólióját

Számos hibrid esemény és elhalasztott rendezvény áll mögöttünk az elmúlt évben. Az idei évben azonban számos helyen újra megkezdődhettek a jelenléti szakkiállítások. A Poppe + Potthoff számára ezen rendezvények kiváló alkalmat biztosítanak a potenciális partnerekkel való kapcsolatfelvételre és a meglévő üzleti kapcsolatok ápolására. Ebből az okból a Poppe + Potthoff az idei évben számos szakkiállításon vesz részt, melyeken egyre bővülő termékportfólióját mutatja be a nagyérdeműnek.

A mobil is ipari alkalmazásokhoz készült alternatív hajtások területe különleges jelentőséggel bír a vállalatcsoport számára. Ebből az okból a Poppe + Potthoff komolyan összpontosít az ezen szakterületeken megrendezett kiállításokra. Csapataink ebben az évben már több rendezvényt is meglátogattak. Felsorolhatók ezek között a berlini H2, a torinói A&T, a bécsi motorszimpózium, a párizsi HyVolution vagy a hannoveri Hydrogen & Fuell Cells Europe.

A következő hónapokban a P+P kiállítási megjelenései nem hagynak alább. Tervbe van véve a Tube-on való részvétel Düsseldorfban, az ATE-n való részvétel Stuttgartban vagy a szintén stuttgarti Battery Show Europe látogatása is. Egy rövid kiállításmentes időszak után a Poppe + Potthoff ezekután az év második felében bemutatja a hidrogénrendszeres megoldások fejlesztési partnerként szerzett szakismereteit a rotterdami World Hydrogen Congressen és a brüsszeli Hydrogen Europe Flagship Eventen is.

A Poppe + Potthoff kiállítási naptárjával kapcsolatos további részletek a weboldal időpontokkal foglalkozó oldalán találhatók.

Látogassa meg a Poppe + Potthoff standját a következő kiállításokon:

  • Tube, Düsseldorf (június 20.-24.): 4-es csarnok, E16 stand
  • Automotive Testing Expo Europe, Stuttgart (június 21.-23.): 8-as csarnok, 8506 stand
  • Battery Show Europe, Stuttgart (június 28.-30.): 10-es csarnok, 10-D84 stand

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0