Új taggal bővült vállalatcsoportunk

Werther, 2021. március 11.
A Walter Henrich GmbH és a Poppe + Potthoff GmbH 2021. március 2-től partneri viszonyra lépnek.

A Poppe + Potthoff GmbH és a Walter Henrich GmbH vállalatok a jövőre vonatkozóan partneri viszony kiépítéséről döntöttek. A két családi vállalat együttműködése során a Poppe + Potthoff GmbH 51%-os részesedést szerzett a Walter Henrich GmbH cégben. A daadeni székhelyű vállalat a partneri viszonyról szóló döntés eredményeként a kelet-vesztfáliai wertheri székhelyű vállalatcsoport részévé válik.

A Walter Henrich GmbH számos iparágban jelen lévő ügyfelei számára specifikus vezető- és spirális csöveket szállít a járművek kormányzásához, valamint rotorokat és csőtengelyeket sokoldalú alkalmazási területekhez. A Poppe + Potthoff cégcsoport tagjaként a vállalat a jövőben innovatív termékeivel az e-mobilitási területeket erősíti majd. Az együttműködés során a Walter Henrich cég számára is lehetővé válik az, hogy munkásságát ezen a területen fokozza és szolgáltatásaikat egyre inkább az ügyfelek váltakozó igényeihez tudják igazítani. A Poppe + Potthoff céggel való partneri viszonyról szóló döntés után a vállalatnak lehetősége nyílik arra is, hogy a jövőben a piacot saját innovációikkal fejlesszék.

A Poppe + Potthoff cégcsoport többek között ügyfélspecifikus acélcsöveket, common rail alrendszereket, magas nyomású vezetékeket, precíziós elemeket, kardántengelyeket és kuplungokat, valamint különleges gépeket és próbapadokat fejleszt és gyárt. A vállalatcsoport lelkes innovációval és ügyfélközpontúsággal szállít csúcstechnológiai vállalatoknak kulcsfontosságú összetevőket a kínálatukhoz. A Walter Henrich céggel való együttműködéssel a Poppe + Potthoff saját termékskáláját is bővíti, így teremtve lehetőséget arra, hogy ügyfeleinek még szélesebb kínálatot tegyen elérhetővé.

A jövőbe tekintés és az ügyfelek specifikus követelményeire szabott termékek gyártása mind a Poppe + Potthoff, mind a Walter Henrich cég számára központi jelentőségű. Az együttműködési döntés nem csak ezen közös vonalak miatt volt egyszerű mindkét vállalat számára. Az együttműködés során mindkét fél profitál az egymás közötti eszme- és szakismeretcsere lehetőségéből, így együttesen sikeresebben léphetünk fel a jövő piacain.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0