Az R+W környezeti paktuma

Wörth/Werther (Németország), 2020. július 30.
Befektetés az energiahatékonyságba, a napenergiába és a környezeti menedzsmentbe

Az ipari és precíziós tengelykapcsolókkal a Poppe + Potthoff leányvállalata, az R+W gondoskodik arról, hogy a megújuló energiaforrások területén is minden rendben legyen. A környezeti mérleg a saját termékek területén is optimalizálásra kerül.

Három új, frekvenciavezérelt feldolgozási központ 25%-kal csökkenti ezen szegmens energiaigényét. Az R+W ezenfelül évente 83% gázfogyasztást takarít meg a sűrítettlevegős berendezések által leadott hő újrafelhasználásával.

„A tetőre szerelt új napelemes berendezéssel annyi áramot takarítunk meg, hogy napközben a teljes energiaigény biztosított” – mondta el Holger Vogt, Senior Vice President Operations az R+W vállalatnál. „A regeneratív módon keltett áram kereken 1/3-át ráadásul az ellátóhálózatba tudjuk tölteni.”

A környezet érdekében tett munkálatok folytatódnak. Az R+W az „Umweltpakt Bayern” szervezetének tagja lett. Ez az állami kormány és a gazdaság közös kezdeményezése. Gőzerőfel folyik az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer tanúsításának előkészítése is. Ennek lezárása 2021-re tervezett.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0