Innovációk kívül-belül

Az ötletek megváltoztatják a világunkat. Az új technológiák teljes iparágakat változtatnak meg, így változnak az ügyfelek által a termékekkel szemben támasztott igények is. Annak érdekében, hogy ezen követelményeknek a jövőben is precíz és megbízható módon felelhessünk meg, a Poppe + Potthoff saját felelősségének tekinti azt, hogy a jelen és jövő piacainak innovációiban aktív hozzájárulásokkal vegyünk részt. Ennek során a kívülről behozott és a belső impulzusok is fontos szerepet játszanak. Innovation Labunk, melyet számos működési területről érkezett munkatársak heterogén csoportjait alkot, központi kapcsolattartó az új ötletek területén.

A behozott impulzusokat az Innovation Lab kiértékeli a műszaki és gazdasági megvalósíthatóság tekintetében és továbbfejleszti a termék és alkalmazási ötleteket. Ezen eljárás lehetővé teszi azt, hogy a fejlesztéseket koordinálják, szinergiák alakuljanak ki a csoportokban és mindenki profitáljon a közös szakértelemből. Ebből az okból az Innovation Lab „szerszámnak“ is tekinthető, mellyel a Poppe + Potthoff cég jövőjét kívánjuk biztosítani úgy, hogy eredményorientált eszmecserét folytatunk, innovatív megoldásokat és ötleteket fejlesztünk ki.

Annak érdekében, hogy az egyre gyorsuló világunkban, melyben az adatok egyre fontosabb szerepet játsszanak, ne veszítsük el a kapcsolatot a legújabb fejlesztésekkel, fontos, hogy mi is részt vegyünk a piac kreatív fejlesztésében. Ennek során az Innovation Lab nem csak az új termékcsoportok fejlesztésében vesz részt, mint például a hidrogénes területeken: Olyan témákat is felölelünk, mint a digitalizáció vagy a Poppe + Potthoff transzformációja egy agilis és adathajtott vállalattá..

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0