Közös nyomócső alrendszerek személygépkocsikhoz

A Poppe + Potthoff az autóipar számára minőségi, saját fejlesztésű közös nyomócsöves alrendszereket és magas nyomású dízelbefecskendezési szerelvénycsöveket szállít. Az elektronikus vezérlésű magas nyomású dízelbefecskendezési rendszerek (közös nyomócső) területén a P + P rendszerbeszállító több neves autógyártónál. Közösen került kifejlesztésre rendszerkomponens common rail és befecskendező szerelvénycső.

A legújabb fejlesztés a P+P SLIM rail, mely négyszögletes konstrukcióval rendelkezik. Akár 40%-ot meghaladó súlymegtakarítást is lehetővé tesz a hagyományos megoldásokkal szemben. Így jelentősen hozzájárul a motortérben lévő súlymegtakarításhoz.

Az évtizedes, dízelmotorokhoz készült magas nyomású csövek és befecskendező szerelvénycsövek fejlesztésében és gyártásában szerzett tapasztalat képezi e termékcsalád gyártásának alapját. A P + P garancia olyan közös nyomócsöves megoldások folyamatos továbbfejlesztésére, amelyek főként a következő évek nyomáskövetelményeit biztosítják majd. A jelenlegi P + P design a kialakításban rugalmasságot, alacsony költséget és rövid fejlesztési időtartamokat nyújt.

Értékesítés

Marcus Pini

Senior Key Account Manager Common Rail Components
">
Tel.: +49 (0) 5203 91 66 324
Fax: +49 (0) 5203 91 66 100

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0