Változások a vezetőségben

Werther, 2023.01.03.
A Poppe + Potthoff cégcsoport felkészül a jövőre

Az 1928-ban a vesztfáliai Wertherben alapított Poppe + Potthoff több mint 50 országban szolgálja ki az ügyfelek széles körét. A hagyományosan a precíziós acélcsövek, a common rail-ek és a dízel-befecskendező rendszerekhez használt vezetékek szakterületein tevékeny családi vállalat jelenleg a fenntartható technológiák területeit vette célba fejlesztési partnerként. A csoportszintű szakértelem és a fiatal vállalatokba történő befektetések összekapcsolásával a Poppe + Potthoff olyan ökoszisztémát hoz létre, amely támogatja az ügyfeleket a fenntarthatóság és a digitalizáció kihívásaiban egyaránt.

Ezt az átalakulást nagyrészt Markus Kerkhoff vezeti 2020 óta. A cégcsoporthoz való csatlakozása után a diplomás mérnök az Innovation + Strategy osztályt vezette Executive Vice Presidentként, valamint a Division Automotive a Powertrain Systems és a Precision Components üzletágakat. 2023. január 1-től Markus Kerkhoff vette át a Poppe + Potthoff csoport vezérigazgatói (Chief Executive Officer) szerepét. Ebben az új szerepkörben továbbra is ő lesz a hajtóereje annak a stratégiának, amely innovációkkal és új termékekkel reagál a piaci változásokra.

„Markus Kerkhoff nagyszerű vezetői képességekről tett tanúbizonyságot, és folyamatos elkötelezettséget mutat azon értékek iránt, amelyek a kezdetek óta jellemzik cégünket” – mondta Dr. Christian Potthoff-Sewing, a Poppe + Potthoff csoport elnöke és tulajdonosa. “A P+P részvényesei bíznak abban, hogy a csoport jó kezekben lesz Markusszal, és várják az elmúlt évek során megtett út eredményeit.”

A cégvezetésen belüli feladatkörök átszervezésével a társaság megteremti a feltételeket a három évvel ezelőtt megkezdett út eredményeinek minél jobb megvalósításához. A Poppe + Potthoff csoportot a jövőben Markus Kerkhoff vezérigazgató, Christoph Hentzen pénzügyi igazgató (Chief Financial Officer) és dr. Christian Potthoff-Sewing vezetik, utóbbi ügyvezető partnerként a jövőben a vállalat stratégiai irányvonalára koncentrál, vezetési koordinátorként pedig a vezetői csapatot erősíti.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0