Szövetség a fenntartható iparért

Werther, 2022.02.24.
A Poppe + Potthoff az Allianz Wasserstoffmotor e.V. tagja

A kibocsátásmentes technológiák jelentősége több iparágban is egyre növekszik. A Poppe + Potthoff célja, hogy elősegítse ezen technológiai változásokat. Ennek során a fémfeldolgozási és fluidkezelési területeken szerzett szakismereteink lehetővé teszik számunkra azt, hogy ügyfeleinket H2 ellátórendszerek integrált fejlesztőpartnereként és beszállítójaként is támogassuk a CO2-céljaik elérésében. Az alternatív hajtástechnológiák területén tett erőfeszítéseink jegyében A Poppe + Potthoff belépett az Allianz Wasserstoffmotor e.V. szervezetébe is.

A 2021-ben alapított szövetség az autógyártókat, a beszállítókat és a kutatóintézeteket hozza össze egy hálózatban. A szövetség a hidrogénmotoros elképzeléseket nyitott technológiás mobilitási fejlesztések keretében megvalósuló kiegészítő megoldásnak tekinti. A tagok közös meggyőződése az, hogy a hidrogénmotorok jelentősen hozzájárulnak a klímasemleges és versenyképes mobilitási megoldások kialakításához a szállítói, nagyterhes és munkagépes szektorok számára. Ebből az okból szükségesek a technológiai tájékoztatások és felvilágosítások.

A szövetség tagjait nyitott technológiai szándékok jellemzik. Mivel a technológiai nyitottság mélyen beágyazódott a „P+P DNS”-ébe is, a Poppe + Potthoff részvétele magától értetődő. Az Allianz Wasserstoffmotor e.V. tagsága mellett a Poppe + Potthoff már a Hydrogen Europe és a Deutscher Wasserstoff und Brennstoffzellenverband tagja is. A három szövetség célja, hogy a hidrogénmotor- és üzemanyagcellás technológiák legyenek az energiahordozók a XXI. század vezető és fenntartható energiagazdálkodásában.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0