Változások a vállalatcsoportban

Werther, 01.12.2021
A bonneville-i és scionzieri telephelyek Poppe + Potthoff France néven összevonásra kerülnek

2021. december 1-től a P+P csoport két francia telephelye, a P+P Bonneville és a P+P Scionzier összevonásra kerül. A jövőben egy vállalatként, Poppe + Potthoff France néven működnek majd. Az összevonás célja az ügyfelekkel való koordináció javítása és a hatékonyság növelése a folyamatok egységesítésében.

A folyamat keretében a két, egymástól mindössze 12 km-re lévő telephely megmarad. Csupán az egyes fejlesztési és gyártási lépések kerülnek egymás között felosztásra. A scionzieri telephely a jövőben a termelési és adminisztrációs folyamatokra koncentrál majd. A bonneville-i telephely elsősorban a vizsgálati, csomagolási és küldeményezési feladatokat látja majd el.

Az összeolvadás célja a fejlesztési és termelési folyamatok egyszerűsítése és egységesítése, mely végsősoron az ügyfélmegbízások feldolgozásának hatékonyságnöveléséhez vezet majd. A belső források ily módon optimalizált felhasználása felgyorsítja a reakciót az ügyfelek számos követelménye tekintetében, így az ügyfelek számára és értéktöbbletet teremt. További előny, hogy az egy vállalattá való összevezetéssel javíthatók az ügyfelekkel való egyeztetési folyamatok is. Ezeket a jövőben a két telephely felé rendelt egyetlen kapcsolattartón keresztül lehet majd kommunikálni, mely az ajánlatkérések és megbízások koordinációjának egyszerűsödéséhez is vezet majd. Ezen a módon a Poppe + Potthoff France jobban megfelel azon céljainak, hogy az ügyfélközpontú munkamenetek megbízhatóan legyenek kialakíthatók.

A két telephelyen a P+P csoport már az összevonás előtti hónapokban is jelentős modernizációs programokat kezdett meg, melyek végrehajtása a mai napig folyamatban van. Ezzel biztosítható, hogy az új vállalat a jövőben is teljes mértékben képes teljesíteni az ügyfelek specifikus követelményeit. A két telephely gazdaságosságának erősítését célzó lépések mellett például a füstgáz és olajfeldolgozó berendezések teljes megújítására is szükség lesz, annak érdekében, hogy ezek környezetbarátabb módon működjenek.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0