E-MOBILITY termékeinkről

E-MOBILITÁSI
PRÓBAPADOK

Az elektromobilitás magas követelményeket támaszt az alkatrészek széles skálájával szemben. A Poppe + Potthoff Maschinenbau speciálisan kifejlesztett próbapadjaival lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy az alkatrészek széles skáláját validálják már a fejlesztési szakaszban.

Ismerje meg innovatív tesztrendszereink széles választékát!

A gyártók immár pontosan elemezhetik termékeiket a nyomás- és hőmérsékletváltozási tesztpadokkal, valamint a Poppe + Potthoff Maschinenbau működési tesztrendszereivel.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK AZ E-MOBILITÁSI PRÓBAPADJAINKRÓL

E-MOBILITÁSI
PRÓBAPADOK

A közeget szállító alkatrészeknek, például a hűtési és fűtési rendszerekben, extrém terhelésváltozásoknak kell ellenállniuk, ugyanakkor rendkívül hatékonyan kell működniük, különösen az elektromos járművekben.

Működési
próbapadok

A működési próbapadok az e-mobilitási fűtő- és hűtőaggregátokat ellenőrzik. Az életciklustesztek alatt a teljesítmény és áramfogyasztás értékelése történik a gyenge pontok felfedezéséhez és kizárásához.

A vizsgált közeg -40°C és +100°C közötti, szabadon szabályozható hőmérsékleten cirkulál. A vizsgálat opcionálisan klímaszekrényben is történhet -40°C és +140°C közötti hőmérsékleten, váltakozó környezeti hőmérsékleti értékeket szimulálva.

Nyomásváltakozási
próbapadok

Nyomásváltakozási próbapadjainkkal különböző hőmérsékleteken lehet ellenőrzéseket végezni, melyek például a Nürburgring ellenállósági tesztjein, a szibériai tundrán vagy az afrikai sivatagokban is csak ritkán fordulnak elő.

Az ezt követő hosszútávú nyomás- és hasadásvizsgálattal való impulzusvizsgálathoz a berendezések két kamrát biztosítanak, melyekben akár egyidejűleg tíz próbadarab is tesztelhető -60°C és +180°C közötti környezeti hőmérsékleten vagy szobahőmérsékleten.

Hasítónyomásos
próbapadok

A villamos járművek esetén a közegvezető alkatrészek szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. A szivattyúk, nyomástartályok, fém vagy műanyag tömlő- és csővezetékek terhelhetősége dinamikus és statikus nyomásvizsgálatokkal ellenőrizhető.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0