Közös nyomócső földgázhoz, biogázhoz és hidrogénhez

A gáz halmazállapotú üzemanyagok a hagyományos dízel és benzin környezetbarát és egyúttal költséghatékony alternatívái. Különösen a flottaüzemeltetők és a haszongépjármű-gyártók alkalmazzák egyre inkább a technológiát, új rendszerek kiépítésénél és meglévő közös nyomócsöves motorok utánszerelésénél egyaránt.

A Poppe + Potthoff az 1990-es évek óta fejleszt közös nyomócsöves alrendszereket. A sokéves tapasztalat kifizetődő: Vizsgálatok bizonyítják, hogy a felhasznált anyagok és formatervek a gázzal kapcsolatos alkalmazásokhoz is a leginkább megfelelők. A precíz illesztőfelületek a nagyon illékony hidrogén és 25-szöri újraszerelés után is biztosan tömítenek.

A Poppe + Potthoff észak-amerikai és európai vásárlóinak jelenleg olyan közös nyomócsöveket és csővezetékeket szállít, amelyek 300 és 700 bar közötti gáznyomásra vannak tanúsítva. A Wertherben lévő technológiai központban minden prototípust átfogó teszteknek vetünk alá, az adatokat pedig értékelésre továbbítjuk a vásárlóknak. Hatékony sorozatgyártást végzünk az ajkai üzemben.

Bővebben a P+P-ről és a hidrogénről >

Értékesítés

Marcus Pini
Senior Key Account Manager Common Rail Components

Tel: +49 (0) 5203 91 66 324
Fax: +49 (0) 5203 91 66 100

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0