A P+P bemutatja hidrogénportfólióját a HyVolution-on

Werther, 05.11.2021

A nemzetközi szakkiállítást ezúttal Párizsban rendezték meg

A digitális vagy hibrid kiállítások hosszabb időszaka után a Poppe + Potthoff október 27-28. között először képviseltette magát saját kiállítói standdal a nemzetközi HyVolution szakkiállításon, Párizsban.

A hidrogénes alkalmazásokkal foglalkozó szakkiállítást 2013-ban rendezték meg először a francia Albi városágban. Az ezt követő években a kiállítás folyamatosan növekedett. Nem utolsósorban ezen növekedés okán a kiállítást a francia fővárosba, Párizsba költöztették. 2020-ban 120 nemzetközi kiállító és több mint 2000 látogató vett részt a kiállításon.

A Poppe + Potthoff képviseletében egy több személyes csapat volt a helyszínen, akik bemutatták a mobil és fix hidrogénportfólió alkalmazásokat, valamint az újabb fejlesztéseket és innovációkat. Számos beszélgetés során, – melyeket nem csupán a P+P jól látogatott standjánál folytattak –, a csapat új kapcsolatokat tudott kiépíteni, elmélyítette a meglévő kapcsolatokat. Így a P+P újra bemutatkozhatott a sokoldalú hidrogénes alkalmazások beszállítójaként és integrált fejlesztési partnereként a legkülönbözőbb ipari szakágazatokban.

A kiállítás minden résztvevője esetében szinte forradalmi hangulat volt észlelhető. Nagy érdeklődést mutattak az innovatív termékek és megoldások iránt, – mind az egyes összetevők, mind a moduláris és rugalmas hidrogénelosztó rendszerek iránt, a tartályoktól az üzemanyagcellás hajtásokig vagy a hidrogénes belsőégésű motorokig. A több iparágból érkező érdeklődőkkel folytatott intenzív eszmecserék során a Poppe + Potthoff képes volt jobban megérteni azon kihívásokat, melyekkel az ügyfelek állnak szemben. A HyVolution lecsengését követő további beszélgetésekben további fejlesztési lehetőségekről folyik párbeszéd számos parnerrel.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0