Perspektítvák fiataloknak

Werther, 10.01.2022
A Poppe + Potthoff 2022-ben is folytatja a képzéseket

A munka világába való belépés különösen nehézzé vált a járvány időszaka alatt A Poppe + Potthoff számára ezért 2022-ben is fontos, hogy a fiataloknak perspektívákat nyújthasson a munkaerőpiacon. Ebből az okból a vállalat 2022-ben a wertheri telephelyen – és más belföldi telephelyeken is – intenzíven folytatja a kiképzéseket. Ennek során a P+P elsősorban a wertheri telephelyen vesz fel új tanoncokat ipari kereskedő (f/n/d), ipari gépész (f/n/d) és gép- berendezésvezető (f/n/d) beosztásokba. A több éves képzési időszakban az új munkatársaknak lehetősége nyílik arra, hogy egy nemzetközi tevékenységű középvállalatnál az adott területek specialistáivá fejlődhessenek. Ennek során különösen fontos szerepet kap a saját felelősségben végzett munka és a csapatban való együttműködés.

A Poppe + Potthoff cégcsoport a wertheri (Vesztfália) technológiaközpontban lévő székhelyével, több mint 1 600 alkalmazottal és hosszú évek óta fennálló üzleti kapcsolatokkal több mint 50 országban tevékeny az ügyfelekhez közel. A céget 1928-ban alapították. Mára 18 üzemmel rendelkezik és 9 országban van jelen terjesztési telephelyekkel. Minden telephely saját szakmai szakosodással rendelkezik. Együtt dolgozunk a teljesítményre vonatkozó ígéretek betartásában, mely az ügyfelek elégedettségének biztosítása a precizitás, az innováció és a rugalmasság értékeivel.

Többek között common raileket és magasnyomású vezetékeket, precíziós acélcsöveket, sokoldalúan felhasználható precíziós összetevőket és tengelykapcsolókat, valamint egyedi gépeket és próbapadokat fejlesztünk és gyártunk. Ezzel minőségi megoldásokat kínálunk az autógyártási és haszongépjárművek iparágai, tengerészeti és légiközlekedési alkalmazások számára, szerszámgyártási és gépészeti alkalmazásokhoz és számos más iparágban való használatra. Központi szakterületeink részét képezik a hidrogénrendszeres megoldások és az elektromobilitási technológiák, melyekkel hozzá kívánunk járulni a fenntartható jövőhöz. A termékeinkkel szemben támasztott specifikus követelmények képezik munkánk alapját. A Poppe + Potthoff cégnél végzett képesítésekkel a fiatalok számára lehetőség nyílik arra, hogy egy innovatív családi vállalatban váljanak ügyfeleink problémáit megoldó szakemberekké.

A Poppe + Potthoff GmbH álláshirdetéseit online a következő címen találja:  Németország ǀ Poppe + Potthoff.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0