Tömítettség-nyomásváltó vizsgálópad

FŐ JELLEMZŐK:

  • Magas fokú dinamika
  • Vizsgálónyomás tartomány -0,8 és +3,5 bar között
  • Teljesen légkondicionált vizsgálókamra

FUNKCIÓ:

A nyomáspulzációs vizsgálópaddal nyomásváltás valósítható meg túlnyomás-túlnyomás, túlnyomás-vákuum, és vákuum-vákuum tartományokban.
A nyomásváltási hiszterézis változtathatóan állítható be és az különböző klimatikus körülmények között valósulhat meg. -72°C és +180°C közötti vizsgálóhőmérsékletek és akár 98%-ig szabályozható páratartalom hívható le a klímaszekrényben, mely egyidejűleg vizsgálókamraként is szolgál. A vizsgálókamra oldalain három-három vizsgálócsatlakozás található, melyek külön szelepeken egyenként zárhatók le. Egy automatizált tömítettségvizsgálat X ciklusonként képes felismerni a szivárgást minden egyes próbadarabon és azokat szivárgás észlelése esetén kizárja a vizsgálati körből.

FELÉPÍTÉS:

A berendezés központját a középen elhelyezett klímaszekrény képezi. A berendezés bal részén a túlnyomásos komponensek találhatók, melyek a sűrített levegőtartállyal rendelkező abszorpciós szárítóból és két túlnyomásos tárból állnak a vizsgálónyomás keltéséhez.
A berendezés jobb oldalán kerültek felszerelésre a vákuumos összetevők. A vákuumszivattyú, a vákuumos tartály és két alulnyomásos tartály. Szintén a jobb oldalon található a berendezés kezelője egy 19″-os érintőképernyővel, alternatív módon billentyűzettel és egérrel.

A berendezés a szállításhoz alapvetően hat modulból áll, melyek a rendeltetési helyszínen egy egységgé kerültek összeszerelésre. A nyomás- és energiaellátó vezetékek az egyszerű szétszerelés segítéséhez gyorskötésekkel felszereltek a modulokon.

Adatlap PDF formátumban

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0