R+W Antriebselemente GmbH

R+W, mint a precíziós tengelykapcsolók és kardántengelyek gyártója vevőit az erőátvitellel kapcsolatos minden kérdésben ellátja tanáccsal. Az 1990ben alapított cég világszerte már több, mint 230 munkatársat foglalkoztat. Hozzá jönnek még leányvállalatok Kínában, Franciaországban, Olaszországban, Svájcban, Szlovákiában, az USA-ban és rendelkezünk ezen kívül egy szingapúri terjesztőirodával és több, mint 60 hivatalos szakkereskedői kapcsolattal, több, mint 60 országban.

DRIVE, az R+W misszió – DIMANIKUS, IRÁNYADÓ, INNOVATÍV, SOKOLDALÚ, NÖVEKEDŐ

DINAMIKUS fejlődés és termelés

Az R+W termékei a legkülönbözőbb iparágakban kerülnek bevetésre, melyekben az abszolút precizitásnak és a tartós megbízhatóságnak óriási jelentősége van. Ahhoz, hogy a különböző vevői követelményeknek individuális megoldásokkal meg lehessen felelni, az R+W technikusai és mérnökei megállás nélkül a termékek új- ill. továbbfejlesztésén dolgoznak. Az R+W fejlesztői munkájának középpontjában a legkülönbözőbb üzletágak meghajtástechnikája számára kifejlesztett innovatív tengelykapcsoló rendszerek állnak.

IRÁNYMUTATÓ termékek

A csőmembrános tengelykapcsolók területén piacvezetőként és a precíziós tengelykapcsolók terén technológiai vezetőként az R+W meggyőző a piacon változatos, sokoldalú termékválasztékával. A termékportfólió tartalmazz biztonsági-, csőmembrános-, elasztomer-, lineáris és miniatűr tengelykapcsolókat, valamint kardántengelyeket. Az R+W kizárólag magas minőségű anyagokat használ, melyeket a legnagyobb alapossággal és pontossággal dolgoznak fel. Íly módon a termékek a gyakorlat mindennapjainak legmagasabb követelményeinek is megfelelnek: abszolút mértékben holtjáték nélküliek, kopás és gondozásmentesek és nagyon magas élettartamot érnek el. Az R+W DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

INNOVATÍV megoldások

A széleskörű standard termékportfólió mellett az R+W vevői igényeknek megfelelően fejleszt különleges megoldásokat. A kiterjedt fejlesztési tevékenységeket a vezető egyetemekkel és főiskolákkal való szoros együttműködés tovább erősíti. Ennek eredménye a minőségi termék, mely a gép hatásosságát és üzembiztosságát növeli, ezzel jelentősen hozzájárulva az R+W vevőinek üzleti sikereihez.

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0