Poppe + Potthoff GmbH

A holding vállalat székhelye világos, fehér és ezüst színekben pompázik. A Werther városában lévő technológiai központ egyúttal kapcsolási központként, menedszmentcsomópontként ill. a technológiai vezető ötletgyáraként is működik. Az intenzív termékújításokból, – melyeket a technológiai központban konzekvens módon hajtanak végre, – a vállalatcsoport minden tagja profitál.

Az ügyfelek igényeiből kiindulva a mérnöki csapat konstrukciós ábrákat és mintákat készít és érvényesíti azokat. A “state of the art” szintű prototípusgyártás folyamatai azonosak azokkal, melyeket termelőüzemeinkben alkalmazunk a nagy szériás gyártás során és melyek folyamatos fejlesztés alatt állnak. A minták gyártása és az iparosodás kéz a kézben haladnak.

A mérnöki munka és a prototípusgyártás ezen kombinációja rövid határidőn belüli fejlesztéseket tesz lehetővé számunkra ügyfeleink számára, mellyel a szériaközeli prototípusok gyakran néhány napon belül eljuttathatók ügyfeleink számára. Ez a fejlesztési és érvényesítési idők jelentős lerövidüléséhez vezet az ügyfél oldalán. A tökéletesség így a lehető legmagasabb sebességgel érhető el.

Einkaufsbedingungen
Certificat ISO 9001:2015 (PDF)

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0