E-mobilitás

Munkánk az
e-mobilitás területén

A közegvezető összetevők, pl. hűtő és fűtőrendszerekhez, rendkívül szélsőséges terhelésingadozásoknak vannak kitéve. Ezzel egyidejűleg munkájuk is nagy hatékonyságú, különösen villamos járművek esetén.

A gyártók a termékeiket ma a Poppe + Potthoff gépészeti nyomás- és hőmérsékletváltakozásos próbapadjaival és működési vizsgálóberendezéseivel ellenőrizhetik precíz módon.

Rotortengelyek

Innovatív gyártási folyamatainknak köszönhetően, – mint amilyen a speedForming vagy az axiális átformálás, a hibrid és elektromos autókhoz készült rotor- és hajtótengelyek esetében, – optimális szilárdsági értékek érhetők el egyidejű súlymegtakarítás mellett.

Termékeinkről és az e-mobilitással kapcsolatos további információkat itt talál

Működési
próbapadok

A működési próbapadok az e-mobilitási fűtő- és hűtőaggregátokat ellenőrzik. Az életciklustesztek alatt a teljesítmény és áramfogyasztás értékelése történik a gyenge pontok felfedezéséhez és kizárásához.

A vizsgált közeg -40°C és +100°C közötti, szabadon szabályozható hőmérsékleten cirkulál. A vizsgálat opcionálisan klímaszekrényben is történhet -40°C és +140°C közötti hőmérsékleten, váltakozó környezeti hőmérsékleti értékeket szimulálva.

Nyomásváltakozási
próbapadok

Nyomásváltakozási próbapadjainkkal különböző hőmérsékleteken lehet ellenőrzéseket végezni, melyek például a Nürburgring ellenállósági tesztjein, a szibériai tundrán vagy az afrikai sivatagokban is csak ritkán fordulnak elő.

Az ezt követő hosszútávú nyomás- és hasadásvizsgálattal való impulzusvizsgálathoz a berendezések két kamrát biztosítanak, melyekben akár egyidejűleg tíz próbadarab is tesztelhető -60°C és +180°C közötti környezeti hőmérsékleten vagy szobahőmérsékleten.

Hasítónyomásos
próbapadok

A villamos járművek esetén a közegvezető alkatrészek szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. A szivattyúk, nyomástartályok, fém vagy műanyag tömlő- és csővezetékek terhelhetősége dinamikus és statikus nyomásvizsgálatokkal ellenőrizhető.

További információk E-Mobility termékeinkről

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük kapcsolatfelvételét! Ezt a lehető leggyorsabban feldolgozzuk.

Az üzenetét sajnos nem sikerült feldolgozni.

Az Ön kapcsolattartója

Próbapadok

Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH
An der Helme 26
99734 Nordhausen I Germany
Tel: +49 (0)3631 462210-22
E-mail:
www.impulsdruck-pruefstand.de
www.poppe-potthoff.com

Rotortengelyek

Dipl.-Ing. Sören Müller
Tel.: +49 2743 9218 48


M.Sc. Maschinenbau Christian Henrich
Tel.: +49 2743 9218 72