E-mobilitás

Munkánk az
e-mobilitás területén

A közegvezető összetevők, pl. hűtő és fűtőrendszerekhez, rendkívül szélsőséges terhelésingadozásoknak vannak kitéve. Ezzel egyidejűleg munkájuk is nagy hatékonyságú, különösen villamos járművek esetén.

A gyártók a termékeiket ma a Poppe + Potthoff gépészeti nyomás- és hőmérsékletváltakozásos próbapadjaival és működési vizsgálóberendezéseivel ellenőrizhetik precíz módon.

Működési
próbapadok

A működési próbapadok az e-mobilitási fűtő- és hűtőaggregátokat ellenőrzik. Az életciklustesztek alatt a teljesítmény és áramfogyasztás értékelése történik a gyenge pontok felfedezéséhez és kizárásához.

A vizsgált közeg -40°C és +100°C közötti, szabadon szabályozható hőmérsékleten cirkulál. A vizsgálat opcionálisan klímaszekrényben is történhet -40°C és +140°C közötti hőmérsékleten, váltakozó környezeti hőmérsékleti értékeket szimulálva.

Nyomásváltakozási
próbapadok

Nyomásváltakozási próbapadjainkkal különböző hőmérsékleteken lehet ellenőrzéseket végezni, melyek például a Nürburgring ellenállósági tesztjein, a szibériai tundrán vagy az afrikai sivatagokban is csak ritkán fordulnak elő.

Az ezt követő hosszútávú nyomás- és hasadásvizsgálattal való impulzusvizsgálathoz a berendezések két kamrát biztosítanak, melyekben akár egyidejűleg tíz próbadarab is tesztelhető -60°C és +180°C közötti környezeti hőmérsékleten vagy szobahőmérsékleten.

Hasítónyomásos
próbapadok

A villamos járművek esetén a közegvezető alkatrészek szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. A szivattyúk, nyomástartályok, fém vagy műanyag tömlő- és csővezetékek terhelhetősége dinamikus és statikus nyomásvizsgálatokkal ellenőrizhető.

További információk E-Mobility termékeinkről

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük kapcsolatfelvételét! Ezt a lehető leggyorsabban feldolgozzuk.

Az üzenetét sajnos nem sikerült feldolgozni.

Az Ön kapcsolattartója

Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH

Johannes Montag
Értékesítési vezető
An der Helme 26
99734 Nordhausen I Germany
Tel.: +49 3631 46 22 10 22
Fax: +49 3631 46 22 10-20
Mobiltelefon: +49 171 6711 165
E-mail: