A jövő
a fókuszban

Mi vagyunk a partnerei a műszaki innováció területén. Új ötletek és tervek vezérelnek minket. Szakértelmünket annak érdekében vetjük be, hogy azt, ami ma elképzelhetetlen holnapra a legmagasabb precizitással megvalósítsuk.

Vállalatcsoportunk számos és sokoldalú kompetenciákat kombinál a fémfeldolgozási szakterületeken. Tapasztalt mérnökeink, tervezőink és szakképzett dolgozóink ügyfeleinket szolgálják – mind a wertheri Innovation Labban, mind az egyes telephelyeken.

Igényekre szabott, műszakilag kifogástalan termékeket fejlesztünk és gyártunk mai alkalmazásokhoz és új megoldásokat teremtünk a holnap igényei számára. Szem előtt tartjuk a jövőt. Az ügyfeleinknek és az ügyfeleinkért dolgozunk.

Hidrogénhajtás

A hidrogén egy csekély kibocsátású energiaforrás és nem csak üzemanyagcellákban, de belsőégésű motorokban is használható. Az ökológiai szempontok mellett a magas hatótáv, a rövid tankolási időtartamok és a költséghatékonyság is fontos szerepet játszanak.

A Poppe + Potthoff hidrogénvezetékeket szállít tanúsított interfészekkel, H2 és Dual-Fuel befecskendezési alrendszerekkel valamint számos összetevőt a hidrogénhajtások számára akár 700 bar rendszernyomásig.

Cégünk ezenfelül speciális gépeket is fejleszt és gyárt a nyomásciklusellenőrzéshez, hasító- és működési ellenőrzéshez, valamint a H2 alkalmazások közegvezető alkatrészeinek hidrostatikus ellenőrzésére, például szelepekhez, csövekhez, nyomáshengerekhez, tárakhoz és más alkatrészekhez.

E-mobilitás

A villamos hajtás a jövő mobilitására készít fel. A használati területek és piacok gyorsan növekednek, akárcsak a követelmények, különösen a termomenedzsment területén.

Az elektromos hajtású járművek esetén döntő jelentőségű, hogy az e-motor, a hajtás elektronikája és az akkumulátor is optimális hőmérsékleti területen legyenek. A közegvezető alkatrészeknek rendkívül nagy terheléseket kell kiállniuk akár -40°C fokon is.

Vagy akár +140°C fokig terjedően. A Poppe + Potthoff Maschinenbau cég e-mobilitási próbapadokat fejleszt. Ezzel az összetevők és rendszerek váltakozó nyomásértékek esetén is ellenőrizhetők a tömítettség, energiahatékonyság és stabilitás tekintetében. E-mobilitás

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük kapcsolatfelvételét! Ezt a lehető leggyorsabban feldolgozzuk.

Az üzenetét sajnos nem sikerült feldolgozni.

Az Ön kapcsolattartója

Poppe + Potthoff GmbH

Dammstraße 17
33824 Werther | Germany
Központ
Tel: +49 5203 9166 - 0
Fax: +49 5203 9166-100
E-mail: