• A Poppe + Potthoff gépészeti vizsgálórendszereivel hűtőrendszerek ellenőrizhetők. Ezzel a vezetékek a magas teljesítményű adatközpontok hatékony hűtése szempontjából validálhatók megbízható módon.

  • A common rail alrendszereink nagyon terhelésállóak és piacvezető nyomásállósággal rendelkeznek. A rendkívül illékony hidrogén esetén is tömítettek maradnak a precíz interfésze, akár 700 bar nyomásig terjedően is.

  • Tengerészeti alkalmazásokhoz a Poppe + Potthoff kétfalas common rail alrendszereket fejlesztett ki a különösen biztonságos dízelbefecskendezési technika biztosítására a nyílt tengeren.

  • Vizsgálórendszereinkkel a légi- és űrutazási alkalmazások hűtőkomponensei is ellenőrizhetők. A gyenge pontok korai felismerése és ezek kijavítása segít abban, hogy teljesíthetők legyenek a legmagasabb fokú követelmények is és az alkalmazás maximális biztonsága.

  • Precíz csúsztatócsöveink biztonságos és hatékony kapcsolatot alakítanak ki a kormányrendszerek és kerekek között. Mind a személygépjárművek, mind a haszongépjárművek szakterületein.

Go To Section

Iparágak

MAGAS PRECIZITÁSÚ FÉMFELDOLGOZÁS KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAZÁSI TERÜLETEKHEZ

A Poppe + Potthoff termékei számos technológiát támogatnak és széleskörű, műszakilag igényes szakterületen használhatók. Többek között globális tevékenységű alkatrészgyártók és Tier-1 beszállítók partnerei vagyunk a járműiparban – Heavy duty, autóipar, tengerészet és légiközlekedés.

Magas stabilitású common raileket, vezetékeket és más összetevőket fejlesztünk és gyártunk dízel, benzin, gáz, LNG befecskendezéséhez, valamint hidrogénrendszerek, precíz, ügyfélspecifikus profilcsövek valamint kormány-, fék- és biztonsági rendszerek esztergáló és maratóalkatrészei számára. Megoldásaink mobil és rögzített alkalmazások esetén is használhatók, például számítóközpontokban.

Ezenfelül vizsgálórendszereket szállítunk a jármű-, épület- vagy fluidtechnika fém és műanyag alkatrészeinek vizsgálórendszerei számára is. Az R+W tengelykapcsolóink a gépészeti szakterületeken nagyon keresettek. A P+P Artec-kel karöltve nemesacél korlátrendszereket is kínálunk.