Werther (Németország), 2019. szeptember 13.

A Poppe + Potthoff több kiállításon is képviselteti magát, pl. a sanghaji Automotive Testing Expo-n, Kínában.

On tour

A P+P vizsgálórendszereket és komponenseket mutat be elektromobilitási területekhez, valamint takarékosabb és tisztább belsőégésű motorokat – akár gázzal vagy hidrogénnel is

Komoly változások vannak folyamatban a járműiparban. A Poppe + Potthoff erre felkészült. A vállalat Kínában, az Egyesült Államokban és Németországban gyártó próbapadokat közegvezető komponensekhez villany- vagy belsőégésű motoros járművekhez. A P+P ezenfelül a Common Rail alrendszerek területén, valamint a folyékony és gáz halmazállapotú üzemanyagok befecskendező rendszereinek területén meglévő szakismereteit is bemutatja.

Nyomásváltásvizsgálat klímakamrában, -40°C és +140°C között

A Poppe + Potthoff Maschinenbau a nyomásváltó és funkcióvizsgáló padok területén meglévő portfólióját már a júniusban, Stuttgartban megrendezett Automotive Testing Expo (ATE) kiállításon is bemutatta. A magasnyomású vizsgálótechnikai specialisták folytatják körútjukat és.2019. szeptember 24. és 26. között a sanghaji ATE-n (6001-es stand), 2019. október 22. és 24. között pedig a michigani Novi városban megrendezésre kerülő ATE-n (11002-es stand) jelennek meg.

Heavy duty common rail a Poppe + Potthoff gyártásában

A P+P csoport ezenfelül 2019. november 12. és 13. között Mannheimban az Electrified Mobility kiállításon is ott lesz. 2019. november 26. és 27. között pedig Friedrichshafen következik az Internationale Fachtagung Großmotoren (Nagy motorok nemzetközi szakkonferenciája) elnevezésű szakkiállításon. A P+P itt próbapadokat és komponenseket mutat be az üzemanyag-befecskendezéshez. Common Rail-eket és befecskendezővezetékeket, melyek akár 3000 bar mértékig terhelhetők és dízeles, benzines, LPG, gáz vagy hidrogénes alkalmazásokhoz használhatók.