Go To Section

Heavy Duty

Marcus Pini ügyfélbeszélgetés során a nemzetközi, nagymotorokat tematizáló MTZ szakkonferencián, Friedrichshafenben.

Werther (Németország), 2019. november 27.

P+P Common Rail: A heavy duty alkalmazások magas szilárdságú nyomástárakként alakíthatók ki befecskendező rendszerekhez, akár 3000 bar értékig.

Heavy Duty

A Poppe + Potthoff a maga common rail befecskendezési összetevőivel és próbapadjaival segít a nagy motorok egyre hatékonyabbá és tisztábbá tételében.

Legyen az on- vagy off-highway, tengeri vagy fix helyzetű alkalmazás: ha arról van szó, hogy sok PS-t tisztán szereljünk egy gépbe, a P+P gyakran vesz részt a folyamatokban. A vállalat magas fokú precizitással készít befecskendező vezetékeket, common rail alrendszereket és vizsgálóberendezéseket motorgyártók számára az egész világon.

Prototípus és fejlesztési autofrettázs: A P+P ezen változtatható berendezésével akár 16.000 bar értékkel növelhető az alkatrészek tartós szilárdsága a magas és pulzáló nyomásos környezetben való használathoz.

A heavy duty motorok esetében egy téma központi jelentőséget kapott az elmúlt időszakban: A károsanyagok csökkentése. Hogy ez a cél hogyan érhető el, arról a nagymotorokkal foglalkozó MTZ nemzetközi szakkonferencia értekezett Friedrichshafenben, ahol a P+P mind kiállítóként, mind szponzorként részt vett. A cég a Bécsi Motorszimpóziumon is részt vesz szakértőként.

„A befecskendezési technikát folyamatosan továbbfejlesztjük” – mondta el Marcus Pini, Senior Key Account Manager a Common Rail Components területén a Poppe + Potthoff cégnél. Az egyre növekvő rendszernyomások és alternatív üzemanyagok, mint az LPG, a gáz vagy a hidrogén, oda vezetnek, hogy a nagy motorok hatékonysága és tisztasága egyre javul.”

A Common Rail összetevőket, melyeket a P+P az ügyfelekkel szoros együttműködésben fejleszt, validál és gyárt, akár 3000 bar rendszernyomásértékekre tervezettek. A saját fejlesztési autofrettázs berendezések és a magas nyomású és funkciós próbapadok biztosítják a nehéz terhelésű összetevők minőségét – az ügyfélnél is.