Go To Section

Az R+W új központba költözik

Az új R+W központ modellje.

Az R+W új központba költözik

Werther (Németország), 2019. december 10.

A Poppe + Potthoff leányvállalata, az R+W továbbra is fejlődik a precíziós és ipari tengelykapcsolók szakterületén. A cég Wörth am Main városában új épületbe költözött.

Az R+W Antriebselemente GmbH betartotta a szoros időtervet: Az építési kérvényt 2018 októberében nyújtották be. Az építkezési munkálatok januárban kezdődtek, az új épületbe pedig már 2019 októberének közepén költöztek be. Ezalatt alig egy év telt el.

2019 októberében – az építés kérvényezése után alig egy évvel – a vállalat beköltözhetett az új üzembe, Wörth am Main városában.

„Nagy szükségünk volt új helyre, hogy folytatható legyen a növekedés” – mondta el Holger Vogt, Senior Vice President Operations az R+W vállalatnál. „Köszönetet szeretnénk mondani minden résztvevőnek a kiváló együttműködésért, melynek eredményeként gyorsan beköltözhettünk új központunkba.”

A P+P anyavállalattal való pontos egyeztetés alapján 8 millió eurós összeget fektettünk be. Az új épület kereken 1.000 m2 irodafelületet és 2.500 m2 gyártási felületet biztosít. A telek maga 7.000 m2 területű.

Üdvözli Önt az R+W: A tengelykapcsoló specialista céges épület bejárati területe.

Az R+W által világszerte foglalkoztatott 250 munkatársunk közül 120 ma a wörthi üzemben dolgozik, nem messze a korábbi, klingenbergi telephelytől. Nagy felavatási ünnepségeket tervezünk 2020 őszére. Az R+W ekkor ünnepli ugyanis 30 éves fennállásának évfordulóját – rendkívüli növekedési kilátásokkal a jövőre nézve.