Go To Section

AZ R+W nagyobb sebességre kapcsol

Werther, 2018. július 12.

AZ R+W nagyobb sebességre kapcsol

A Poppe + Potthoff Division Drive Technology részlegéhez tartozó R+W csoport egy új központi és nagyobb telephellyel folytatja terjeszkedését.

A precíziós és ipari tengelykapcsolók specialistája a mostani helyszíntől alig néhány száz méterre 6500 négyzetméter felületet vásárolt biztosított a Wörth am maini új céges székhely építésére. Az R+W 2500 négyzetméter gyártási és 1000 négyzetméter irodai felülettel növeli kapacitásait 2019 nyaráig.

„A kiválasztott helyszín optimális számunkra, mivel nagy felületeket és ideális bővítési lehetőségeket biztosít. Ezzel kapacitásainkat rövid időn belül masszív módon növelhetjük. Ez az elmúlt évek sikeres bővítései okán vált szükségessé” – mondta el Steffen Herter, az R+W csoport ügyvezető igazgatója.

Ezenfelül az R+W olaszországi, franciaországi, kínai és USA-béli leányvállalatai is nagyobb épületekbe költöztek. Az R+W Itália csapata ünnepélyesen nyitotta meg új irodáját újságírókkal, kereskedelmi képviselőkkel, partnerekkel és a nemzetközi menedzsmenttel. Tíz éves fennállásukhoz ezúton is gratulálunk!