R+W: Biztonsági tengelykapcsoló egyedi kivitelezésben a nehézterhes ipari területekhez.
Go To Section

Az R+W méretre szabott tengelykapcsolókat gyárt

Klingenberg / Werther (Németország), 2019. augusztus 13.

Az R+W méretre szabott tengelykapcsolókat gyárt

Egyedi megoldások egészítik ki a hajtóelemek széles sztenderd választékát

A precizitás a Poppe + Potthoff Gruppe cégcsoportnál a kezdetektől fogva központi szerepet játszott. Ez a tengelykapcsolókra specializálódott R+W céggel sincsen másképp. Ők 2011 óta tartoznak a családi vállalathoz. Ha egy ügyfél a meglévő portfólióban nem találja meg az ideális precíziós vagy ipari tengelykapcsolót, akkor az R+W az adott követelményeknek megfelelően egyedi megoldásokat kínál.

„Minél inkább megfelel az adott tengelykapcsoló a fennálló követelményeknek, annál inkább járul hozzá a biztonságos is hatékony folyamatokhoz” – mondta el Jörg Stang, az R+W terjesztési vezetője. „Nem akarjuk azonban újra feltalálni a spanyolviaszt. Gyakran elegendő a meglévő sztenderd termékeket kombinálni egymással, vagy azokat kissé átalakítani.”

Az R+W forgatónyomatékok és tengelykapcsolós alkalmazások széles választékát kínálja. Az alkalmazás függvényében ezek statikus vagy dinamikus kiegyensúlyozottsággal rendelkeznek és peremszerelvényes, illesztőrugó-csatlakozós, kúpszorítós peckes vagy hegesztett kivitelezésben készülnek, ha lényegesen nagyobb forgatónyomatékokhoz készülnek.