Kattintson az egérrel az évekre.

Go To Section

Történet

Történet:

A Poppe + Potthoff családi vállalat több mint 90 évvel ezelőtt, csőgyártóként alapításakor Hermann Potthoff az alábbi ötlettel állt elő: A minőség áll fáradozásaink központjában!

Ezen idézet különleges jelentősége az abban az időben egyedinek számító vállalati elképzelés hátterében válik érthetővé. A Poppe + Potthoff az akkoriban meglévő konkurencia által használt gyakorlattól eltérő módon kezdte meg működését

megbízott gyártóként, mely a csöveket akár kisebb mennyiségekben is elkészítette az ügyfelek speciális igényeinek megfelelően.

Az a gondolat, hogy a minőség nem más, mint az ügyfelek műszaki igényeinek precíz és megbízható teljesítése, már a Poppe + Potthoff működésének korai szakaszaiban megmutatkozott. Ezt az elvet ma termékek széles kínálatának esetében még mindig használjuk a common rail összetevőktől a rendkívül precíz forgóalkatrészeken át az eredeti precíziós acélcsövekig.

Ezen igény csak a legjobb és leglelkesebb munkatársak közreműködésével valósítható meg. A családi vállalat hagyománya modern értelmezésben ezért ma is fontos sikereink szempontjából. Ezen felfogás ugyanis hosszú távú orientációt jelent.

Bizalom megléte, örömmel hozott döntések, megbízhatóság és a patriarchális struktúrák hiánya.