A Poppe + Potthoff nevét a
precizitás + partnerség fémjelzi

Az elmúlt évtizedben a fémfeldolgozási és magasnyomásos technológiai innovációk vezettek minket egy olyan jövőbe, melyet a mobilitás formál.

További részletek

6 Ügyfél­területek

Milyen termékterületeken lehetünk precíz szolgálatára?

A hegesztett, hidegen húzott precíziós acélcsövektől a common raileken át a magasnyomású vezetékekig a Poppe + Potthoff minden felsorolt termékterületen vezető szerepet tölt be.

Gyakran prototípusokkal kezdődik az együttműködés innovatív ügyfeleink számára, majd precíziós összetevőkkel és tengelykapcsolókkal folytatjuk és gépeket, ill. vizsgálóberendezéseket gyártunk a magasnyomásos technikai szakterületekhez.

Intenzív és több éves ügyfélkapcsolatok állnak fenn számos eredeti alkatrészgyártóval és globális tevékenységű, elsődleges alkatrészbeszállítóval az autóipar és a haszongépjárműipar, a hajógyártás területén és további szakterületeken.

PRECÍZIÓS ACÉLCSÖVEK

Precíziós acélcsövek
Az ügyfelek igényei képezik mércénket. A Poppe + Potthoff akár a „The precison-makers” kifejezéssel is leírható. Igényekhez szabott megoldásokat, például precíziós acélcsöveket szállítunk kis tételben és nagy sorozatban is. Legyen az kerek, profil, kapilláris, lánccső vagy befecskendező vezetékek: A Poppe + Potthoff termékei igényes és minőségi megoldásokat kínálnak bármilyen alkalmazási területen.

KÖZÖS NYOMÓCSÖVEK NAGYNYOMÁSÚ VEZETÉKEK

Common railek / vezetékek
Megbízható partnert keres magasnyomásos vezetékekhez és precíziós összetevőkhöz, mint pl. injektortestekhez és nyomócsőcsonkokhoz? A Poppe + Potthoff 100%-os minőséget szállít különösen nagy teljesítményű dízelmotorokhoz a személygépjárművek és haszongépjárművek, valamint a common rail alrendszerek területén.

PRECÍZIÓS KOMPONENSEK

Precíziós összetevők
Ügyfeleinket 30 évet meghaladóan szolgáljuk autóipari és más ipari szakterületeken precíziós összetevőkkel számos alkalmazási területhez. A Poppe + Potthoff precíziós összetevői személy- és haszongépjárművekben kerülnek felhasználásra. Ide tartoznak a fék- és befecskendező rendszerek, a gépjárműbiztonság, a hidraulika, a hajtóművek, a kormányrendszerek stb.

TENGELYKAPCSOLÓK

Kuplungok
Annak érdekében, hogy ügyfeleinket teljes körű megoldásokkal szolgálhassuk, az R+W a Poppe + Potthoff cégcsoport része lett. Így piacvezetők lehetünk a hosszú élettartamú, kopás- és karbantartásmentes kuplungok területén. Az R+W precíziós és nagyterhelésű tengelykapcsolók maximális hatékonyságot és folyamati biztonságot biztosítanak.

GÉPEK I BERENDEZÉSEK

Gépek/berendezések
A magasnyomású technikák specialistájaként rendkívül elégedett ügyfelekkel rendelkezünk az autóipari, hajógyártási és gépészeti szakterületeken, valamint a fluid- és gyógyászati technikai területeken. Vállalati szakterületünk, mely a „Poppe + Potthoff Maschinenbau“ elnevezéssel rendelkezik, olyan rendszereket szállít, melyek rendkívül magas fokon terhelhető fém és műanyag összetevők fejlesztését és hatékony gyártását támogatják.

KORLÁTRENDSZEREK

Korlátrendszerek
A Poppe + Potthoff több mint 90 éve indította működését precíziós acélcsöveket gyártó csőüzemként. Ezen tapasztalatainkból széles termékskála fejlődött ki, melyeket elégedett ügyfeleknek szállítunk. Többek között az USA-ban is rendelkezünk üzemekkel, ahol korlátrendszerek gyártása folyik, melyek immáron több mint 2000 telepítéssel piaci vezető szerepet vettek át.

Hajtóerőnk
precizitás
innováció
ügyfél­közelség

További részletek

A Poppe + Potthoff számos ügyfélkövetelmény területén kínál igényes megoldásokat. A precizitás és az innováció az alacsony tűrésterülettel rendelkező fémfeldolgozási területeken fő hajtóerőink egyikét képezik.

Az erre a célra felépített technológiai központunkkal ügyfélspecifikus prototípusokat készítünk, mielőtt megkezdődne azok szériaszerű gyártása. Műszakilag igényes megoldásainkat számos területen 100%-os precizitásuk miatt becsülik nagyra. Poppe + Potthoff – The precision-makers.

Elégedett ügyfelek a gépészettől a sorozatgyártási szakterületekig. A Poppe + Potthoff rendkívüli műszaki megoldásokat szállít az autóipar és a haszongépjárművek iparágainak szakterületeire, a hajóipar számára, a szerszám és gépgyártáshoz és további ipari szakterületekre.

AUTÓGYÁRTÁS

Ügyfél­közelség számos szakterü­leten.

Az autóipar és haszongépjárművek iparának, valamint a hajógyártás beszállítóiként szakismereteinkkel ügyfeleink legmagasabb igényeit is képesek vagyunk kielégíteni. További egyre növekvő piac a gépészeti iparág. Fejlesztési partnereinkhez számos eredeti alkatrészgyártó és elsődleges beszállító cég tartozik. Számos ügyfelünk végez globális tevékenységeket. Mindez rendkívül büszkévé tesz minket.

AUTÓIPAR, GÉPGYÁRTÁS, HAJÓZÁSTECHNIKA

A LEGMAGASABB SZINTŰ IGÉNYEKHEZ

A precizitás nagy teljesítményű megoldásokat tesz lehetővé. A nagy teljesítményű megoldásokat úgy érhetjük el, hogy minden részletre ügyelünk és ügyfeleinkkel kéz a kézben együttműködve érünk el kiváló minőséget és teljesítményadatokat.

Ha új rekordokról van szó, akkor a Poppe + Potthoff bizonyára az élmezőnyben jár. A Dakar-rali járműveiben például precíziós acélcsöveink kerültek beépítésre a bukócsövekbe.

Igényes ügyfelek számára

CÉLJAINK ELÉRÉSE

CÉLJAINK ELÉRÉSE

Ügyfeleinkkel való szoros együttműködésben határozzuk meg és érjük el céljainkat. Ez sikereink alapja. Ennek során figyelmesen és célorientáltan járunk el. Az időzítést, a kivitelezést, az innovatív eljárást, a rugalmasságot és az egyedi ügyfélkövetelményeket soha nem veszítjük szem elől.

További részletek

17 vállalat, 1 ügyfélcél

A Poppe + Potthoff cégcsoport 17 termelőüzemmel és terjesztési telephellyel rendelkezik 10 országban. Minden telephely saját termelési fókusszal és egyetlen céllal rendelkezik: ügyfélelégedettség elérése a precizitás, a minőség és a tökéletesség területein. A Poppe + Potthoff kiáll ezen teljesítményígéretek mellett és ügyfeleink mindig számíthatnak ránk.

A vállalatcsoport székhelye és technológiai központja Németországban van, a hagyományokban gazdag Werther városban. Leányvállalatainkkal és több éves partnereinkkel több mint 50 országban vagyunk aktívak ügyfeleink közelében. A családi vállalatot 1928-ban alapították. Ma több mint 1650 munkatársat foglalkoztatunk.

Ügyfélterületeink: Common railek és magasnyomású vezetékek, varratmentes precíziós acélcsövek és korlátrendszerek, sokoldalúan használható precíziós összetevők és tengelykapcsolók, egyedi gépek és próbapadok magas nyomású technikai szakterületekhez.

További részletek