Precision-
Makers

Az elmúlt évtizedben a fémfeldolgozási és magasnyomásos technológiai innovációk vezettek minket egy olyan jövőbe, melyet a mobilitás formál.

További részletek

INNOVÁCIÓ

A precíz fémfeldolgozás specialistájaként a jövő technológiáinak útját egyengetjük. Ügyfeleinket szakértő módon támogatjuk a prototípusok fejlesztési, szerkesztési és validálási szakaszaiban, egészen a sorozatgyártásig terjedően.

Cégünk „Enabler“ a tisztább és hatékonyabb belső égésű motorok területén. Haladunk az e-mobilitás és a hidrogéntechnológia területein jelentkező változásokkal. Magas fokú precizitásunkkal hozzájárulunk a megbízhatósághoz és a biztonsághoz. Mi vagyunk a partnerei az innováció területén.

Tovább

PRECÍZIÓS ACÉLCSÖVEK

Precíziós acélcsövek
Az ügyfelek igényei képezik mércénket. A Poppe + Potthoff akár a „The precison-makers” kifejezéssel is leírható. Igényekhez szabott megoldásokat, például precíziós acélcsöveket szállítunk kis tételben és nagy sorozatban is. Legyen az kerek, profil, kapilláris, lánccső vagy befecskendező vezetékek: A Poppe + Potthoff termékei igényes és minőségi megoldásokat kínálnak bármilyen alkalmazási területen.

KÖZÖS NYOMÓCSÖVEK NAGYNYOMÁSÚ VEZETÉKEK

Common railek / vezetékek
Megbízható partnert keres magasnyomásos vezetékekhez és precíziós összetevőkhöz, mint pl. injektortestekhez és nyomócsőcsonkokhoz? A Poppe + Potthoff 100%-os minőséget szállít különösen nagy teljesítményű dízelmotorokhoz a személygépjárművek és haszongépjárművek, valamint a common rail alrendszerek területén.

PRECÍZIÓS KOMPONENSEK

Precíziós összetevők
Ügyfeleinket 30 évet meghaladóan szolgáljuk autóipari és más ipari szakterületeken precíziós összetevőkkel számos alkalmazási területhez. A Poppe + Potthoff precíziós összetevői személy- és haszongépjárművekben kerülnek felhasználásra. Ide tartoznak a fék- és befecskendező rendszerek, a gépjárműbiztonság, a hidraulika, a hajtóművek, a kormányrendszerek stb.

TENGELYKAPCSOLÓK

Kuplungok
Annak érdekében, hogy ügyfeleinket teljes körű megoldásokkal szolgálhassuk, az R+W a Poppe + Potthoff cégcsoport része lett. Így piacvezetők lehetünk a hosszú élettartamú, kopás- és karbantartásmentes kuplungok területén. Az R+W precíziós és nagyterhelésű tengelykapcsolók maximális hatékonyságot és folyamati biztonságot biztosítanak.

GÉPEK I BERENDEZÉSEK

Gépek/berendezések
A magasnyomású technikák specialistájaként rendkívül elégedett ügyfelekkel rendelkezünk az autóipari, hajógyártási és gépészeti szakterületeken, valamint a fluid- és gyógyászati technikai területeken. Vállalati szakterületünk, mely a „Poppe + Potthoff Maschinenbau“ elnevezéssel rendelkezik, olyan rendszereket szállít, melyek rendkívül magas fokon terhelhető fém és műanyag összetevők fejlesztését és hatékony gyártását támogatják.

KORLÁTRENDSZEREK

Korlátrendszerek
A Poppe + Potthoff több mint 90 éve indította működését precíziós acélcsöveket gyártó csőüzemként. Ezen tapasztalatainkból széles termékskála fejlődött ki, melyeket elégedett ügyfeleknek szállítunk. Többek között az USA-ban is rendelkezünk üzemekkel, ahol korlátrendszerek gyártása folyik, melyek immáron több mint 2000 telepítéssel piaci vezető szerepet vettek át.

6 TERMÉK MEZŐK

Lehetünk még precízebbek?

Nyomásálló common raileket és vezetékeket, valamint precíz esztergáló és maratóalkatrészeket fejlesztünk és gyártunk a globális járműipar számára.

Számos más iparágnak szállítunk precíziós acélcsöveket és tengelykapcsolókat gépészeti célokra. Megemlítendők ezenfelül próbapadjaink és korlátrendszereink is.

MAGAS PRECIZITÁSÚ FÉMÖSSZETEVŐK
KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAZÁSI TERÜLETEKHEZ

A Poppe + Potthoff együtt nő az új kihívásokkal.

Ügyfeleink számára fejlesztünk és gyártunk műszakilag igényes fémösszetevőket, valamint rendszereket specifikus és innovatív alkalmazásokhoz. A magas fokú precizitással minőséget, megbízhatóságot és biztonságot teremtünk. Ügyeleink számára tett ígéreteink alapozzák meg a saját magunkkal szemben támasztott követelményrendszereket.

Bátorsággal és a technológiákra való nyitottsággal fejlesszünk innovatív megoldásokat és igényre szabott megoldásokat ügyfeleink számára. A folyamatos jobbá válás a fejlesztéstől a sorozatgyártásig minden területet érint. Megemlítendők itt a precíziós acélcsövek, a common rail rendszerek, a precíziós esztergarendszerek és tengelykapcsolók, valamint a saját fejlesztésű és gyártású próbapadok vagy autofrettázs berendezések a gépészeti szakterületekhez. Egymástól és együtt is tanulunk. Közösen jobb döntéseket hozunk, így fejlősédünk fenntartható – a környezet tekintetében is.

Technológiai központunkban speciálisan ügyfeleink igényeihez készítünk prototípusokat, mielőtt megkezdődne a sorozatgyártás. Műszakilag igényes és teljes mértékben precíz megoldásaink felhasználásra kerülnek az autóiparban, a haszongépjárművek területén, a hajóiparban, a szerszám- és gépgyártási szakterületeken és további iparágakban is. Poppe + Potthoff – „The precision makers“.