POPPE + POTTHOFF NEVE EGYENLŐ A 
PRECIZITÁSSAL.

A fémfeldolgozásban és a nagynyomású technológiában szerzett átfogó kompetenciáink révén a magas szintű elvárásokat támasztó vásárlók igényeire szakosodtunk.

További részletek

6 ÜZLETI TERÜLET

Termékpalettánk varratmentes és hegesztett, hidegen húzott precíziós acélcsöveket, valamint közös nyomócsöveket és nagynyomású vezetékeket tartalmaz. Ezenkívül precíziós komponenseket és tengelykapcsolókat, valamint különleges gépeket és vizsgálóberendezéseket fejlesztünk és gyártunk a nagynyomású technika számára.

Vásárlóink közé tartoznak az autógyártók (OEM), valamint az autóipar és haszongépjármű ágazat, a hajógyártás és sok más iparág 1. szintű beszállítói. Mivel vásárlóink rendszerint nemzetközi szinten tevékenykednek, különleges elvárásokat támasztanak partnereik minőségével és megbízhatóságával szemben.

PRECÍZIÓS ACÉLCSÖVEK

PRECÍZIÓS ACÉLCSÖVEK
A Poppe + Potthoff az Önök kívánságainak megfelelően, célirányosan gyárt: a vesztfáliai Wertherből kis tételekben vagy nagy szériában is szállítunk precíziós acélcsöveket. Mindegy, hogy kör-, profil-, gyűrűs, kapilláris vagy lánccsőről, illetve befecskendező vezetékekről van szó: termékeink minden alkalmazási területnek igényes megoldásokat kínálnak.

KÖZÖS NYOMÓCSÖVEK NAGYNYOMÁSÚ VEZETÉKEK

KÖZÖS NYOMÓCSÖVEK NAGYNYOMÁSÚ VEZETÉKEK
A Poppe + Potthoff a személyautók és haszongépjárművek különösen nagy teljesítményű dízelmotoraihoz közös nyomócsöves alrendszereket, nagynyomású vezetékeket, valamint precíziós komponenseket (például injektortesteket és nyomócső-csonkokat) szállít.

PRECÍZIÓS KOMPONENSEK

PRECÍZIÓS KOMPONENSEK
Több mint 30 éve gyártunk precíziós komponenseket többféle ipari alkalmazáshoz, valamint az autóipar számára. Komponenseinket különféle személyautókban és haszongépjárművekben használják, pl. fékrendszerek, befecskendező rendszerek, járműbiztonság, hidraulika, hajtás és kormányzás és sok más további alkalmazás.

TENGELYKAPCSOLÓK

TENGELYKAPCSOLÓK
Az R+W kopásmentes és karbantartást nem igénylő tengelykapcsolói messzemenően túlteljesítik az érvényes szabványokat: Kiváló minőségűek, megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak, és nagyon hosszú élettartamúak. Az R+W-tengelykapcsolók maximális hatékonyságról és folyamatbiztonságról gondoskodnak. A termékportfólió tartalmaz precíziós tengelykapcsolókat és strapabíró tengelykapcsolókat.

GÉPEK I BERENDEZÉSEK

GÉPEK I BERENDEZÉSEK
A Poppe + Potthoff Maschinenbau a nagynyomású technika specialistájaként rendszereket szállít a rendkívül terhelhető fém és műanyag komponensek fejlesztésének és hatékony gyártásának támogatására, különösen az autóipar, a hajógyártás és a gépipar, valamint a folyadék- és orvostechnika számára.

KORLÁTRENDSZEREK

KORLÁTRENDSZEREK
Technikai tökéletességünknek és művészi kreativitásunknak köszönhetően több mint 2000 sikeres telepítést végeztünk, ezáltal a korlátrendszerek élenjáró gyártóivá váltunk az USA-ban.

MOZGATÓRUGÓNK:
PRECÍZIÓ,
INNOVÁCIÓ,
RUGALMASSÁG

További részletek

Poppe + Potthoff rugalmas innovációs partner. Vállalatunk összes területe a fémfeldolgozásban szerzett átfogó szakértelmével, a legkisebb tűréshatárral és a magas szintű vásárlói elvárásokra való szakosodással emelkedik ki.

Vásárlóra szakosodva gyártunk, prototípusainkat pedig a Technológiai Központunkban ellenőrizzük. Magas szinten specializált gyártóüzemeinkben megbízhatóan és a legnagyobb pontossággal gyártunk. Ezáltal műszakilag igényes megoldásokat kínálunk minden ágazat számára.

A Poppe + Potthoff a mérnöki tervezéstől kezdve a sorozatgyártásig egyedülálló műszaki megoldásokat tesz lehetővé az autó- és haszongépjármű-ágazatban, a hajóiparban, a szerszám- és gépgyártásban, továbbá egyéb ágazatokban.

AUTÓGYÁRTÁS

SOK ÁGAZAT KISZOLGÁLÁSA

A Poppe + Potthoff Csoport vásárlói közé tartoznak az autógyártók (OEM), valamint az autóipar és haszongépjármű ágazat 1. szintű beszállítói. Vállalatcsoportunk a hajógyártásban és a gépgyártásban is jelentős szerepet tölt be. Sok vásárló nemzetközi szinten tevékenykedik, és különösen magas szintű elvárásokat támaszt a fejlesztési partnerek minőségével szemben.

AUTÓIPAR, GÉPGYÁRTÁS, HAJÓZÁSTECHNIKA

A LEGMAGASABB SZINTŰ IGÉNYEKHEZ

A precízió nagy teljesítményű megoldásokat eredményez. Minden részletre ügyelünk – vásárlóink ezáltal mindig bízhatnak a legjobb minőségben és teljesítményben:

Mindegy, hogy a Dakar rally Afrikában vagy Dél-Amerikában van – ha a vezető új rekordokra vágyik, a Poppe + Potthoff minden kontinensen partner ebben.

Precíziós acélcsöveink például megtalálhatóak a rally autók stabilizátoraiban – az utasok optimális védelme érdekében.

A LEGMAGASABB SZINTŰ IGÉNYEKHEZ

A PRECIZITÁS SIKERHEZ VEZET

A PRECIZITÁS SIKERHEZ VEZET

A képzelőerő felismeri a lehetőségeket, a pontosság megragadja azokat. Ügyfeleinket így segítjük: Precíz időzítés és kivitelezés, innovatív módon olyan eljárással, mely rugalmasan igazodik az egyedi helyzetekhez.

További részletek

17 VÁLLALAT

A wertheri (Németország) székhelyű és technológiai központú Poppe + Potthoff Csoport leányvállalataival és hosszú távú partnereivel több mint 50 országban tevékenykedik a vásárlókhoz közel. Az 1928-ban alapított családi vállalkozás ma világszerte több mint 1650 munkatársat foglalkoztat.

A szakértőkből álló vállalatcsoportként közös nyomócsöveket és nagynyomású vezetékeket, varratmentes precíziós acélcsöveket és sínrendszereket, sokoldalúan használható precíziós komponenseket és tengelykapcsolókat, valamint különleges gépeket és tesztállomásokat gyártunk a nagynyomású technika számára.

A Poppe + Potthoff Csoport 10 országban 17 gyártóüzemmel és értékesítési kirendeltséggel rendelkezik. Minden telephely saját termékeivel gazdagítja a teljes választékot. A Poppe + Potthoff neve mindig a legmagasabb szintű minőséget képviseli – egy ígéret a teljesítményre vonatkozóan, amelyre vásárlóink hagyatkoznak, függetlenül attól, hogy melyik P+P telephellyel tartják a kapcsolatot.

További részletek