Plaschka Maschinen- und Vorrichtungsbau GmbH & Co.KG

Az 1977-ben alapított Plaschka kiváló hírnévnek örvend a precíziós gépalkatrészek gyártásában. A finommechanikai alkatrészek mindenekelőtt a légiközlekedési, a gyógyszer- és filmeszköz-gyártás technológiában, a méréstechnikai rendszerekben és a mechatronikában kerülnek felhasználásra.

Vállalatunk hosszú távú partnerségre épülő ügyfélkapcsolatokban kiemelkedő. Mindkét telephely, Traunreut (Németország) és Hořice na Šumavě (Cseh Köztársaság) is az EN DIN ISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. A körülbelül 120 munkatársból álló tapasztalt csapatunknak köszönhetően összetett gyártási folyamatok esetén is rövid az átfutási idő a 3 műszakos rendszerben.

A gyártás a CNC-marásra és esztergálásra összpontosít. Minden szokásos anyagot feldolgozunk, a súlypont az alumínium területe. A galvanizálás, a felületi megmunkálás és a szerelés éppúgy szerepel tevékenységeink között, mint a minőségbiztosítás a CNC koordinátamérő gépekkel, keménység- és vezetőképesség-mérőkkel felszerelt klimatizált mérőszobákban.

Website Plaschka Maschinenbau

Tanúsítvány 9001 Plaschka Csehország

AGB

Get in contact:

+49 5203 9166 - 0